STÅHL+PARTNERS

Vi är engagerade – Det här är vår passion Helena StåhlHelena
Ståhl
Agneta BaronAgneta
Baron
Fredrik DolkFredrik
Dolk
Malin GutestamMalin Gutestam Magnus LindkvistMagnus
Lindkvist
Martin FranssonMartin Fransson
Mirja Raukas LindMirja
Raukas
Lind
Pamela CollinPamela
Collin
Paul AnthonyPaul
Anthony
Patrik BaldemarkPatrik
Baldemark
Veronica FransénVeronica
Fransén
Yvonne LebenbergYvonne Lebenberg

Miranda SorgenteMiranda
Sorgente
Paul SchererPaul
Scherer
T.K. WongT.K.
Wong

PARTNERS I SKANDINAVIEN

Helena StåhlHelena Ståhl har arbetat med träning och utveckling i 24 år. Hon är VD och ansvarig tränare. Hennes framgång ligger i hennes kompetens, hennes förmåga att förstå vad människor behöver samt paketera och leverera det på ett enkelt sätt.

Hennes förmåga att skapa positiv energi, entusiasm, tro och hopp har även gjort henne till en attraktiv arbetsgivare.

Efter ekonom- och journalistutbildning, med 8 år i olika länder, med 25 år som chef och med 24 år inom träning och utveckling, så är hon välkänd i branschen med gott renommé.

Hon har blivit nominerad av sina tränare och kunder till "Beautiful Business Award" 2007 och 2010.

Agneta BaronAgneta Baron är en erfaren och driven ledare med 22 års ledarerfarenhet både från näringslivet och idrottsrörelsen.

Agneta har jobbat på HP (Hewlett-Packard) i 24 år och haft många olika ledande befattningar både inom administration och försäljning.

Agneta har även suttit i den svenska ledningsgruppen i 7 år. Agneta har också en gedigen idrottsbakgrund med 8 år i Svenska Simlandslaget.

Bachelor examen i internationell ekonomi från University of California, Berkeley, USA samt certifierad ICF Coach.

Agneta arbetar idag som coach och mentor både till individer, chefer och ledningsgrupper.


Fredrik DolkFredrik Dolk gick först Teaterhögskolan och fick därefter anställning på Dramaten, Göteborgs och Helsingborgs Stadsteatrar.

Han har medverkat i ett 40-tal olika film- och tv-projekt. Han arbetar med skådespelaruppdrag och anlitas även i näringslivet.

Han är delägare i ett företag och sitter i styrelsen i ett annat. Med en fot i skådespeleriet och den andra i näringslivet har han en ovanlig och bred kompetens.

Agneta BaronMalin Gutestam är utbildad gymnasielärare, har bott på Nya Zeeland och har som pedagog arbetat med utvecklingskoncept för barn och ungdomar.

Sedan 10 år tillbaka arbetar hon med effektiva sätt att lära sig och att lära ut. Hon har även gett ut böcker inom området inlärning, studieteknik och hur hjärnan fungerar.

Hon specialicerar sig för närvarande på distans i Neuroscience in Leadership vid ett universitet i England.Henrik LindgrenHenrik Lindgren är civilekonom med inriktning på internationell marknadsföring. Han har varit anställd som säljare, marknadschef och verkställande direktör för svenska och internationella företag innan han tillsammans med Patrik Baldemark startade företaget Globe Business Training 1996.

Patrik och Henrik Lindgren arbetar tillsammans som team och är uppskattade för sin oerhörda yrkeskompetens inom affärsvärlden och sin förmåga att överföra den kunskapen till andra.

Magnus LindkvistMagnus Lindkvist arbetar som trendanalytiker. Han är utbildad civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och filmvetare från UCLA och kombinerar därigenom det mätbara och affärsmässiga med det fantasifulla.

Han har tidigare arbetat som varumärkesstrateg på konsultfirman Differ och reklambyrån Grow Partners.

I dag blandar han långsiktiga uppdrag inom varumärkes- och affärsutveckling för stora koncerner, till exempel Lantmännen, och mindre entreprenöriella företag, till exempel Optimus, med föreläsningsuppdrag inom ämnet "Trender och omvärldsutveckling".

Läs mer på www.pattern-recognition.se.Martin FranssonMartin Fransson är legitimerad kiropraktor och certifierad kommunikolog. Han har varit verksam som leg. kiropraktor sedan 1996.

Han har i sitt arbete specialiserat sig på hjärnans funktion och möjligheter samt hur människor kan nå sin högsta potential.

Martin arbetar med en unik form av träning och utbildning kring stress som en resurs. Han håller ofta föreläsningar inom området "Stress som en resurs eller en begränsning för kommunikation och förändringsarbete".

Läs mer under www.welledge.se.

Mirja Raukas LindMirja Raukas Lind är civilekonom med spjutspetskompetens inom strategisk HR, chefskompetensförsörjning och långsiktig ledarutveckling.

Vad som gör henne så duktig är att hon har alla tre benen att stå på; erfarenhet av personalchefsarbete, konsulting och affärsverksamhet.

Mirja arbetar med enkla och konkreta verktyg för att utveckla ledarskapsprofiler, identifiera framtida ledare och stötta företag att utveckla sitt ledarskap till önskad nivå.

Mirja har 15 års erfarenhet, varav tio år i ledande befattningar. Hon har arbetat inom Unilever, både som personalchef och i linjebefattningar inom marknad och ekonomi.Pamela CollinPamela Collin är journalist, skribent och författare samt informationskonsult. Hon har bland annat arbetat på SAS som reporter vid personaltidningen Inside SAS och därefter som informationsansvarig och som bitr. presschef.

Hon driver numera det egna företaget Pamela Collin Communications, med inriktning på uppdrag inom journalistik, PR och kommunikation.

Hon erbjuder även projektledning för företag, med exempelvis krishanteringsfrågor och strategisk rådgivning.

2008 gav Pamela Collin ut boken Ledande personligheter – 12 kända profiler om ledarskap (Uppsala Publishing House).

Patrik BaldemarkPatrik Baldemark är civilingenjör med inriktning på logistik med en examen från Chalmers Tekniska högskola. Han har varit anställd som säljchef, marknadschef och logistikchef för svenska och internationella företag innan han tillsammans med Henrik Lindgren startade företaget Globeplus Consulting & Training.

Han tränar företag i finansiell förståelse och värdebaserad försäljning med syftet att uppnå bättre marginaler och nöjdare kunder. Han genomför också workshops inom området Business Mapping.

Patrik och Henrik Lindgren arbetar tillsammans som team och är uppskattade för sin oerhörda yrkeskompetens inom affärsvärlden och förmåga att överföra den kunskapen till andra.Paul AnthonyPaul Anthony växte upp i USA i en stor familj där alla på ett eller annat sätt arbetade med mode. Han arbetade i början av 20-års åldern på Rodeo Drive i Beverly Hills där han fungerade som assistent till världens första personal shopper.

1989 flyttade han till Sverige, här började han arbeta som fäktningscoach och i olika butiker i Stockholm bland andra Hugo Boss och NK herrkonfektion. För 10 år sedan startade han som den första i Sverige med personal shopping. Efterfrågan på denna service är stor och fortsätter att öka.

Paul Anthonys unika sätt att läsa varje kund och finna dennes perfekta "working wardrobe" tillsammans med hans långa erfarenhet gör honom till en specialist i branschen. Han håller utbildningar och föreläsningar i konsten att sälja och ge service. Han anordnar även företagsevent inom fäktning och personal shopping. "Always at your service!

Veronika FransénVeronica Fransén är utbildad socionom och ICF certifierad coach. Hon har drygt 20 års erfarenhet av att arbeta med team och ledarskapsutveckling. Hon är även certifierad på personlighetstestet Extended Disc. Ett verktyg hon använder i personalgrupper och coachning. 

Veronica är dessutom utbildad personlig tränare, gruppinstruktör och massör och det är i fysisk träning och friskvård som hennes spjutkompetens ligger. Hon jobbar mycket med helheten, där ledarskapsutveckling är en del och utveckling av den mentala och fysiska hälsan en annan. Yvonne LebenbergYvonne Lebenberg är licensierad röst- och talpedagog och logonom.

Yvonnes styrka är hennes breda kompetens med en undervisningsmetodik och pedagogik som bygger på en variationsrik praktisk undervisning av enskilda och grupper. Målet styr alltid utbildningsformen.

Exempel på kunder som anlitar Yvonne Lebenberg Röst Tal Identitet är: TV4, UD, Regeringskansliet, Riksåklagaren, Kommerskollegium, Ericsson, H&M, SEB, Fastighetsbyrån, Näringsdepartementet, Sveriges Advokatsamfund.

Yvonne anlitas även mycket av privatpersoner. Hon håller också entusiasmerande föreläsningar och workshops. Läs mer på www.lebenberg.com.


PARTNERS ÖVRIGA VÄRLDEN


Miranda SorgenteMiranda Sorgente är i Italien en välkänd föreläsare och författare.

Miranda är grundare och samordnare av metoden Love Management. Hennes företag fokuserar på att uppnå konkreta och mätbara resultat genom en metod som handlar om att leda med hjärtat.

Miranda är utbildad ekonom och har arbetet med nationella och internationella kunder som Fiat SAVA, Hugo Boss Women, Siemens och Citibank.

I Italien har Miranda publicerat två böcker och är expert inom ämnet för Love Management. Hon gästar ofta italiensk radio och tv samt håller i stora seminarier.

Love Management handlar om ett humanitärt ledarskap, därför utövar och kombinerar Miranda mycket yoga och meditation i sin ledarskapsträning och coachning.

 


Paul SchererPaul Scherer är amerikan, har 25 års erfarenhet av affärsliv och är idag vice VD för ett konsultföretag efter att ha arbetat sju år i IBM som ledare för en nationell division i USA med ett tusental anställda.

Paul är dessutom utbildad personlig coach och fokuserar på att hjälpa andra i näringslivet att nå både professionella och personliga mål.

Han är också en professionell pianist och musiker och har producerat ett flertal skivor med egen musik.

Paul kombinerar framgångsrikt företagsvärlden, personlig coaching och musiken. Han har en fantastisk talang att leda andra och röner en enorm respekt för sitt ledarskap, som han även lär andra.

Läs mer under www.standupcoaching.com. Paul Scherer arbetar från Chicago.T.K. WongT.K. Wong är en utbildad revisor och senior tränare inom ledarskap, coaching, säljträning, förhandlings- och presentationsteknik och vår partner i Asien med säte i Hong Kong.

Han har en extensiv erfarenhet inom bank, finans och revision och har arbetat för ett antal olika internationella företag i Asien som ledare på olika nivåer. Han är en expert på re-engineering och change management och har hjälpt ett flertal företag att implementera förändringar i bland annat Thailand, Taiwan, Indien, Filippinerna och Kina.

Ett av hans nuvarande uppdrag är att stödja flera företag med deras ledarutveckling och förändringar. T.K. Wong är en respekterad och framgångsrik affärsman i Hong Kong och talar mandarin, kantonesiska och engelska flytande.

Han är även en licensierad event- och äventyrsledare som nyligen besteg Mount Kilimanjaro och har startat ett eget projekt för att stödja talangfulla elever i kinesiska skolor i deras utveckling och kompetens inom affärsvärlden. T.K Wong arbetar från Hong Kong.